Passend Lezen – 2016 Jaar van het Boek schrijfwedstrijd

MEDEMBLIK – In het kader van het Jaar van het Boek organiseert bibliotheekservice Passend Lezen een schrijfwedstrijd voor haar klanten. Met de collectie van Passend Lezen kunnen met mensen met een leesbeperking boeken ervaren via audiolezen, braillelezen, letterlezen en combilezen. Het winnende verhaal wordt opgenomen in de collectie en komt beschikbaar als klantgeschenk.

Spelregels

  • Het verhaal moet tussen de 1.500 en 2.000 woorden bevatten.
  • Onderwerp van het verhaal mag zelf bepaald worden.
  • Inzendingen mogen niet eerder gepubliceerd zijn als zelfstandige uitgave (in bundel, tijdschrift of als e-book), met uitzondering van publicatie op een eigen weblog.
  • Inzendingen moeten in de Nederlandse taal geschreven zijn.
  • Deelnemers mogen maar één verhaal inzenden.
  • Deelnemers zijn klant bij Passend Lezen.

Verhalen insturen kan tot 1 september, het liefst via e-mail kortverhaal@passendlezen.nl of anders per post naar Postbus 84010, 2508 AA Den Haag. De jury maakt in december de winnaar bekend. Voor schrijftips en meer informatie over de schrijfwedstrijd, ga naar www.passendlezen.nl. Voor meer informatie over 2016 Jaar van het Boek, ga naar www.2016jaarvanhetboek.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.