Medemblik Actueel.

Voetbalclub SEW opent nieuw sportcomplex tegen oud-internationals

NIBBIXWOUD – Traditioneel is voetbalvereniging SEW in het laatste weekend van augustus in de ban van het ‘SEW-weekend’ met onder meer de jeugdclinic en dit jaar het 22e G-toernooi. Dit keer is een speciaal jaar voor SEW en wordt het weekend groots opgepakt. De club uit Nibbixwoud is verhuisd naar een nieuwe accommodatie en dat wil de vereniging aan iedereen in Nibbixwoud en omstreken laten weten.

Een van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld de opening van het hoofdveld op zaterdag 27 augustus met aansluitend de wedstrijd tegen oud-spelers van het Nederlands elftal. Ongeveer twee weken voor aanvang van deze bijzondere wedstrijd weet de organisatie welke toppers van weleer naar Nibbixwoud zullen komen. Frank en Ronald de Boer? De gebroeders Witschge? John Bosman, Bryan Roy, Barry van Galen, Martijn Reuser, Barry Opdam of Oscar Moens? Of misschien is nog een fraaie vrije trap van Pierre van Hooijdonk te zien? Het is nog even afwachten!

Dries Roelvink

Deze wedstrijd is mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. Hier is de vereniging hen zeer erkentelijk voor. Hierdoor kan de entree laag blijven: € 5,- en gratis voor de jeugd tot en met zestien jaar. De opening van het kunstgrasveld vindt om 18.00 uur plaats; daarna start de warming-up en begint om 19.00 uur de wedstrijd. Eten is uiteraard ook mogelijk; vanaf 17.30 uur staat de barbecue klaar bij het terras, waar na afloop ook nog een optreden wordt verzorgd door niemand minder dan volkszanger Dries Roelvink.

Reageren via facebook