Vlietpop laat het water trillen

ONDERDIJK – Het weer zat in het begin niet echt mee, zeker toen het rond het middaguur ook nog begon te miezeren. Maar niets kon de pret drukken, de temperatuur was met 21 graden prima, het water in de Vliet met 22 graden nog beter, temperatuur van het bier schommelde bij de meesten rond de 7 graden en dus kon Vlietpop anno 2016 weer de boel op zijn kop gaan zetten.

Rond 2 uur zondagmiddag zette de poton met daarop de meest teleurstellende band uit Onderdijk vaart richting de Grote Vliet om wederom een gigantisch flutconcert te geven. En dat weer velen dit van dichtbij wilden meemaken bleek al snel toen het publiek weer massaal aan kwam varen.

Natuurlijk waren wij er ook bij en maakte onze videograaf Theo Annes een korte sfeerimpressie van het gebeuren.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.