6.3 C
Medemblik
2 december 2020 00:25
Medemblik Actueel.

Het doek voor Vlietpop is gevallen

WERVERSHOOF – We willen iedereen bedanken voor de afgelopen schitterende editie en voor de afgelopen 17 mooie jaren die we gehad hebben met alle gezellige mensen op de Grote Vliet, tijdens ons jaarlijks terugkerende concert, dat in de volksmond Vlietpop wordt genoemd. Ook alle vrijwilligers die alle jaren voor ons klaar stonden onwijs bedankt! In de 16 jaren ervoor is er nog nooit iets gebeurd, dat willen we koesteren.

Wat begonnen is als een geintje, is uitgegroeid tot een begrip in heel West-Friesland en daarbuiten. Hier konden wij niks aan doen, mond tot mond reclame doet wonderen. We hebben ons de afgelopen jaren enorm moeten inzetten om dit waterfestijn door te laten gaan, met veel en goed overleg met gemeente en politie en de daaraan vasthangende regeltjes.  Dit alles hebben wij altijd betaald met het geld wat wij verdienden met onze schraal bedroevende optredens. Sinds 3 jaar vragen we een vrijwillige bijdrage bij de brug om de kosten wat te dekken, waarvoor eenieder ontzettend bedankt!

Ook werden wij verplicht om voor de bezoekers 2 Dixies en een plaskruis te huren. Afgelopen editie, na een schitterende dag, dreven er 2 in het water. Graag willen wij weten wie de debielen zijn die dit gedaan hebben. Ten eerste is het een natuurgebied, ten tweede zitten wij met een extra schadepost van 150 euro en ten derde wat voor een ontiegelijke smeerlappen moeten dat geweest zijn!  Dit moeten andere mensen nog dagen geroken hebben… Het is heel jammer dat er mensen (verstandloze drollen, horen eigenlijk thuis in een Dixie….) naar dit unieke evenement komen, die niet voor datgene komen, waarvoor het bedoeld is. Na afloop dreef er ook een hele hoop troep in het water. Wij als organisatie zijn verantwoordelijk voor de bezoekers en de omgeving.

Ook onze banner die aan de brug hing, is kapot gescheurd, eigenlijk is dat mazzel, want die hebben we toch niet meer nodig,  wij organiseren het namelijk niet meer! Hersenloze hufters hou je niet in de hand en daar gaan wij de verantwoording niet meer voor afleggen!

Namens de dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem, de vrijwilligers en de vele andere bezoekers die wel weten hoe je van niets iets maakt, hartstikke bedankt!

Reageren via facebook