Medemblik Actueel.

Photo by: VA-Photograpy (www.facebook.com/VA.Photography.pascal)
Evenementen

Mega Beach Festival is 1 groot feest voor jong en oud

WERVERSHOOF – Zon, Zee, IJsselmeer,Vooroever, DJ’s, MC’s, bezoekers, dé ingrediënten voor een geweldig Mega Beach Festival 2016. Vanaf de eerste pompende beats werd het massaal toegestroomde publiek voorzien van de nodige muzikale beats om de zaterdag nooit meer te laten vergeten.

Artiesten als Billy The Kit, No Mondays, Jason Payne en de immer swingende en aantrekkelijke Miss K8 wisten het publiek prima te bewerken met hun dance-nummers. Dat het Mega Beach Festival zich nu definitief een plek heeft verworven in de lijst van ‘must go’s’ in West-Friesland mag na zaterdagmiddag/avond wel duidelijk zijn geworden.

Een feestelijk aangekleed terrein, de goede organisatie die ook na afloop keurig het massaal toegestroomde publiek zonder al te veel problemen weer huiswaarts wist te krijgen, geeft de organisatie genoeg push om ook in 2017 weer het Mega Beach Festival te gaan organiseren.

Onze fotograaf Pascal van As was zoals altijd aanwezig en maakte onderstaande fotoreportage.. Foto’s nabestellen kan via Facebook.. onder vermelding van het nummer van de foto. 

Reageren via facebook