17.5 C
Medemblik
14 juli 2020 06:10
Medemblik Actueel.

IVN – Varen met de fluisterboot

REGIO – Zomervaartocht bij IVN op zondag 14 augustus: een gezinsuitje bij uitstek! Verzamelen om 14.00 uur bij IVN in het Streekbos Paviljoen om van daaruit in de afgemeerde boot te stappen. Kosten € 2,50 volwassenen en € 1,00 voor kinderen. Tijdige opgave is gewenst bij Wil de Wit, 06 53893055.

Stap in de ‘Wilskracht’ met schipper Klaas Slagter aan het roer en beleef het Streekbos op het water. U krijgt een totaal andere kijk op de natuur op en onder water. Hoe voelt een plompenblad aan en wat zoeken die meerkoeten tussen het riet? Wat is er zo bijzonder aan de zaden van de Gele lis? Tijdens het varen wordt de historie over de polder en natuureducatie op een plezierige, educatieve manier verteld.

Voor deelnemers staat de veiligheid voorop, alleen bij onweer wordt er niet gevaren. De elektrisch aangedreven schuit is niet overdekt; voldoet echter wel aan alle vereiste vaarvoorschriften. Goede vaart!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?