Laura Zeldenthuis komt selectie Westfriesland SEW versterken

NIBBIXWOUD – Afgelopen weekend heeft Westfriesland SEW goede zaken kunnen doen op de transfermarkt. Met ingang van komend seizoen kan men namelijk beschikken over de diensten van Laura Zeldenthuis (17 jaar). 

De eredivisionist uit Nibbixwoud is ondertussen gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en Zeldenthuis is per direct aangesloten. De in Purmerend woonachtige opbouwster komt over van VOC en heeft daarvoor gespeeld bij Vido. “Wij zijn heel blij met de komst van Laura, zij is talentvol en zullen haar begeleiden naar een hoger niveau” zegt manager Vincent Baten. Laura zal midweeks op de handbalacademie (Papendal) zijn om zich daar verder te ontwikkelen en verder maakt zij deel uit van de Dames Youth selectie.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.