18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 22:05
Medemblik Actueel.

In the Spotlight: Medembliks Old and New stuff

MEDEMBLIK – Sinds 1 Februari 2016 is Ester’s Old and New stuff een nieuwe naam in Medemblik. Dé naam zegt het al, oude tweedehands spulletjes, vaak opgeknapt in een nieuw jasje en nieuwe woonaccessoires. 

Via Facebook zijn we begonnen op onze eigen pagina “Ester’s old and new stuff”. Hier worden elke week nieuwe leuke artikelen voor het huis opgezet. Aangezien de vraag naar de spullen steeg, kwam snel de beslissing om op de markt te staan. Sinds enige tijd staan op maandagmiddag de spullen uitgestald op een kraam op de markt in Medemblik.

13265989_10204668570793144_6155602194020284234_nAls het balletje eenmaal rolt gaat het snel en zo werd er afgesproken om de etalage bij Tankstation Koper de spullen uit te stallen. Als u tankt bij Tankstation Koper in Medemblik neem dan een kijkje in de etalage. Ook daar staan leuke artikelen te koop die men doormiddel van het sparen van kopertjes kunt kopen of met geld bij het Tankstation.

Bij Restaurant de Driemaster in Medemblik worden de artikelen ook wel herkend. Het terras wordt hier opgefleurd door leuke woondecoratie die de gasten kunnen kopen na of tijdens een lekkere maaltijd.  Na een paar maanden verkopen via vooral facebook, maar ook vanuit huis is alles nu ook te bezichtigen in Wervershoof.  Rosamunde en Ester’s old and new stuff slaan de handen in één. Gevestigd aan de Dorpstraat 84 in Wervershoof, een leuk winkelpand met vier winkeltjes in één.

Als u de winkel binnenkomt, staat u meteen bij Rosamunda en Ester’s old and new stuff binnen. Een combinatie van nieuwe en tweedehands spulletjes brengen de sfeer al in de winkel. Mooie opgeknapte meubeltjes en leuke woonaccessoires met vrolijke kleuren voor deze zomer.

Ook de vele spullen van vroeger brengen vaak herkenning op vele gezichten van de klanten. “O, wat leuk dat hadden we vroeger ook”, of “daar speelde ik als kind altijd mee”. Spulletjes van vroeger die hier weer terug te vinden zijn.

De volgende deur staat al open bij Mikamila, Dé vrolijke kinderwinkel, ook daar is het een kleurig geheel met de leukste accessoires voor de kinderkamer of een nieuwe outfit voor de kids.   

De andere deur is van Meijer’s Brocante & Restyling. Mooie meubels die vakkundig een nieuwe look krijgen door Marlies. Ook in opdracht schildert ze oude meubeltjes in uw favoriete kleur met haar eigen merk krijtverf. Daarnaast verkoopt ze ook leuke decoratie voor in en om huis.

Het leukste winkelpand in Wevershoof is geopend op woe t/m za. Van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Gezellig, compleet en verrassend. We nodigen u uit. Kom sfeerproeven.
Ester’s Old and New Stuff

Wordt lid van onze facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze leuke artikelen. https://www.facebook.com/groups/1662890130646418/ Email: esterbos31@hotmail.com

Reageren via facebook