In The Spotlight – Zeilmakerij van de Gruiter

ANDIJK – Sinds jaar en dag is zeilmakerij van de Gruiter gevestigd in Andijk en staat al meer dan 150 jaar voor u zeilen en zeildoekprodukten klaar.  In onze moderne maar ook ambachtelijke zeilmakerij vervaardigen wij vele soorten zeil en afdek oplossingen, zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor uw afdekzeiltje of hoes, maar maken wij ook zeilen voor industrie en transport, van vrachtauto schuifzeil, marktzeilen tot complete doorwerktenten.

Ook voor de particulier hebben wij tal van zeildoek oplossingen, zo maken wij bootzeilen op maat en kunt u bij ons ook terecht voor uw aanhangwagenzeil of uw verandadoek maar ook voor reparatie en herstel.

Bij van de Gruiter worden uw zeilen op ambachtelijke wijze vervaardigd, d.m.v. de modernste snij-, naai- en lastechnieken waardoor kwaliteit en maatvoering gewaarborgd is.

Kom langs op de handelsweg 6 in Andijk of kijk eens op onze website www.gruiter.nl

Reageren via facebook