Medemblik Actueel.

DJ Workshop JC Everland Wognum

Wognum – Jongerencentrum Everland, Sportlaan 13 in Wognum, verzorgt een dj-workshop voor jongeren van groep 8 tot en met 17 jaar uit de Gemeente Medemblik. De cursus bestrijkt vier donderdagavonden, met als afsluiter op zaterdag 28 mei een live optreden waarbij iedereen welkom is.

Na voldoende aanmeldingen wordt de workshop op 21 en 28 april en 19 en 26 mei gehouden. Leerdoelen van de workshop zijn onder meer de basis leren van een draaitafel en techhouse, que-en en beatmatchen, een lopende mix voorbereiden, een mashup leren maken. Alle deelnemers krijgen een diploma en maakt kans om tijdens het optreden winnaar te worden van een dj-controller.
Dj RW, Dj Ayrik en Dj T-Maniak leren de kinderen de kneepjes van het vak. Deelname kost 10 euro.

Dus wie de nieuwe Hardwell of Armin van Buuren wil worden, kan zich voor 18 april aanmelden via jceverland@gmail.com onder vermelding van dj-workshop. Vermeld naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

Reageren via facebook