Keurige 8e plaats Kay Schipper KNSB Marathon Cup 2016 Gouda

MEDEMBLIK – Kay Schipper heeft tijdens de KNSB Marathon Cup 2016 in Gouda een keurige 8e plaats voor zich weten op te eisen. In een spannende wedstrijd wist Kay tot 10 ronden voor het einde mee te doen bij de besten. Op 10 ronden voor het einde sprong een groepje van 5 weg en wist een beslissende voorsprong op te bouwen.

Uit dit groepje wist Gerwin Smit wederom de zege voor zich op te eisen, Smit won eerder deze maand ook al in Veendam, voor de nummer 2 Ingmar Berga en de nummer 3 Robert Post. Met zijn 8e plaats werd Kay Schipper tegens de beste uit West-Friesland.

Op plaats 13 vinden wij Sjaak Schipper terug en Rick Schippper maakt het lijstje Schippers compleet door de 14e plaats voor zich op te eisen. Bart Mol uit Wervershoof zien wij op plaats 19 terug.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.