Medemblik Actueel.

Jan Akkerman zet Ot & Sien in vuur en vlam

TWISK – Vanaf het eerste moment dat de gitaarvirtuoos de snaren aanraakte had hij het in grote getale naar het Ot & Sien Festival in Twisk toegestroomde publiek in zijn greep. Jan Akkerman speelde afgelopen vrijdagavond als nooit te voren met een breed publiek van jong tot oud.

De start van het Ot & Sien Festival kon niet beter, organisator Paul Metselaar liep dan ook als en trotse pauw over het evenemententerrein zichtbaar genietend van wat er zich allemaal voor zijn ogen afspeelde.

En dat er veel te doen was voor de bezoekers bleek wel uit de vele tenten die op het terrein staan, van oude legertrucks tot een heuze reuzerad, vers gebrande pinda’s en natuurlijk het in overvloed aanwezige gerstenat.  Maar we mogen ook niet vergeten te melden de 2 stoomtrams van het Stoomtram Museum Hoorn – Medemblik die strak opgepoest stonden te pronken naast het podium van het station in Twisk.

Was het vorig jaar bij het eerste Ot & Sien Festival nog koud, vrijdagavond was een sweater meer dan voldoende, genietend van een prachtige zonsondergang, de muziek vanaf het podium, voldoende ingrediënten om dag 1 van het Ot & Sien Festival zeer geslaagd te noemen.

Vandaag gaat het Ot & Sien Festival gewoon verder met een grote braderie, en vanavond als klapstuk het theaterstuk met onder andere Karin Bloemen.

Reageren via facebook