16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 20:59
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Radboud Vermeulen Dubbeltoernooi bij MTC Medemblik

MEDEMBLIK – De leden van de Medemblikker Tennis Club (MTC) verzorgen van 26 augustus tot en met 3 september het Radboud Vermeulen Dubbeltoernooi. Ook wordt het Open Senior 65 Event gehouden. Voor de woensdag- en vrijdagmiddag kunnen KNLTB-leden van 65 jaar en ouder zich opgeven voor (gemengd) dubbeltennis. Deze dagen hebben een recreatief karakter en zijn bedoeld voor de speelsterktes 6 t/m 9 (HD-DD-GD).

De resultaten tellen niet mee voor de KNLTB-ranking. Sportiviteit en gezelligheid zijn de uitgangspunten, maar voor de winnaars zijn mooie prijzen beschikbaar. Deelnemers spelen in poulevorm, de partijen duren vijftig minuten en iedereen speelt minimaal twee keer.

De wedstrijden beginnen om 13.30 en eindigen om 16.30 uur, met als afsluiting een drankje en borrelhapje. Kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon. Inschrijven in vóór 21 augustus via mtc.radboud@gmail.com. Vergeet niet naam en partner, telefoonnummer en speelsterkte te vermelden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?