8.8 C
Medemblik
22 september 2020 09:51
Medemblik Actueel.

De Zeehoek Andijk tijdelijk in lege V&D panden

ANDIJK – Wooncentrum De Zeehoek BV te Andijk heeft met Wereldhave en Bouwfonds, de eigenaren van diverse V&D panden, overeenstemming bereikt om in de panden te Alphen aan den Rijn en Beverwijk een grote woon pop-up store te starten onder de naam WoonXL. Over de V&D panden in Alkmaar en Venlo wordt nog onderhandeld.

WoonXL zal restvoorraden van vooraanstaande meubelimporteurs en fabrikanten verkopen. Alles consequent met 50 procent korting. De eigenaren van Wooncentrum De Zeehoek BV zijn steeds op zoek naar oplossingen voor de leegstand in veel winkelcentra. Zij stellen zich flexibel op en houden rekening met korte huurperiodes. De eigenaren van de leegstaande winkelpanden kunnen daardoor op zoek naar nieuwe huurders wat in de praktijk toch nog jaren kan duren. In die tussentijd hebben de eigenaren van de panden er alle belang bij dat de winkelcentra aantrekkelijk blijven, niet in de laatste plaats om te voorkomen dat ook de buren verdwijnen in het zwarte gat van de leegstand.

Wooncentrum De Zeehoek BV bestaat al 77 jaar in het West Friese Andijk en is een begrip in de regio, ondanks zijn leeftijd nog steeds jong van geest. De eigenaren weten met veel creativiteit op onorthodoxe wijze iets moois van de grote panden te maken. Onder leiding van De Zeehoek is een groot aantal leveranciers bijeengebracht, ieder met een eigen inbreng en er komen steeds meer aanbieders van woongerelateerde leveranciers bij.

Nieuwe aanbieders blijven welkom. Het gaat erom een prettige mix in het winkelaanbod te scheppen waar de consument zich weer lekker bij voelt en die vooral weer wat extra levendigheid in de V&D panden brengt. Een van de deelnemers in het project van De Zeehoek is Muskens Bedden, leverancier van bedden, matrassen en boxsprings. Sommige kranten meldden onlangs dat Muskens Bedden zelf een overeenkomst over de V&D panden gesloten zou hebben, dat is met dit persbericht dus rechtgezet. Wooncentrum De Zeehoek BV is met nog drie eigenaren van V&D panden in onderhandeling over tijdelijke invullingen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?