11.6 C
Medemblik
15 juli 2020 10:45
Medemblik Actueel.

Zomerexpositie Twisk

TWISK – De feestelijke opening van de zomerexposities in de Nederlandse Hervormde kerk aan Dorpsweg 121 in Twisk vindt zondag 2 juli om 13.30 uur plaats.

Deze zomer zijn weer twee exposities onder een dak te zien: van de historische vereniging Twisca in het Twiskerse museum ‘de Karckezolder’ en van de Kunstkamer Twisk met een kleurrijk palet aan kunstwerken. De officiële opening wordt verricht door burgemeester F. Streng.

Na de opening kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje de getoonde werken bezichtigen. Deze feestelijke opening wordt omlijst met muziek van leerlingen van Ciska van der Wilk. De kunstexpositie bestaat uit schilderijen met verschillende onderwerpen, waaronder een serie portretten en landschappen, enkele iconen en foto’s van gastexposant Frans van Vechgel uit Andijk.

Op ‘de Karckerzolder’ is het deze zomer ijskoud! Een hoek is ingericht met materialen rond het thema: ‘IJspret in vroeger tijden’. Vele schaatsen, houten duwsleeën en priksleeën staan uitgestald. Iedereen is deze open middag van harte welkom. De exposities zijn daarna in de maanden juli en augustus elke zondag van 13.30 tot 17.00 uur te bezoeken.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?