17.3 C
Medemblik
3 augustus 2020 16:24
Medemblik Actueel.

Huttendorp Wognum bestaat 5 jaar

WOGNUM – Dit jaar bestaat Huttendorp Wognum vijf jaar en dat wordt in de volksmond het houten jubileum genoemd. Om zo’n editie extra feestelijk te maken heeft de organisatie gekozen voor even feestelijk thema: ‘circus’. Om het feest voor de kinderen compleet te maken, wil de organisatie Circus Sijm naar Wognum halen.

Circus
Circus Sijm is een oorspronkelijk West-Fries familiecircus. Organisatielid Ellen Ootes: ‘’ze zijn misschien niet het grootste, maar zeker wel het gezelligste circus van het land! Ze weten keer op keer weer vakmanschap, magie, theater, en humor samen te voegen tot een adembenemende voorstelling’’. Na overleg bleek het circus op de zondag van het huttendorp nog een vrije plek in hun agenda te hebben.

Crowdfunden
Om de bekostiging van het circus rond te krijgen is Huttendorp Wognum gestart met een crowdfundactie. Via de site www.hetluktons.nl kunnen mensen het jubileum financieel mogelijk maken. De actie loopt tot 17 juni. In totaal is er 3500 euro nodig om het circus naar Wognum te halen. Alle donateurs die meer dan 20 euro doneren en het leuk vinden krijgen een uitnodiging voor een exclusieve rondleiding op het huttendorp terrein! Dit zal zondag 3 juli om 11:00 uur plaatsvinden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?