Medemblik Actueel.

Algemeen

VID waarschuwt voor zware ochtendspits door gladheid en sneeuwval

NOORD-HOLLAND – De Verkeersinformatie dienst waarschuwt voor een zware ochtendspits door de sneeuw afgelopen nacht is gevallen en opvriezing van natte weggedeelten. Sommige plekken op de A7 in Noord-Holland kunnen verradelijk glad zijn.

Gaat u richting Gelderland, Brabant of Overijssel hou dan rekening met ernstige overlast door de vele sneeuw die daar is gevallen, op sommige plekken ligt meer dan 10 centimeter sneeuw. In de loopt van de ochtend komt daar de stormachtige wind ook nog bij die gepaard gaat met zware rukwinden met neerslag in de vorm van regen en/of sneeuw waarbij onweer niet is uitgesloten.

In Gelderland is lokaal zoveel sneeuw gevallen dat dit heeft geleid tot geschaarde vrachtwagens op de A15, deze blijft tot in de ochtend gesloten, ook op de A50 staan geschaarde vrachtwagens die tot veel overlast leiden.

Reageren via facebook