21.7 C
Medemblik
13 juli 2020 17:35
Medemblik Actueel.

Verboden te zwemmen Vooroever Koopmanspolder en Vooroever Andijk

MEDEMBLIK –  Voor de zwemplekken Vooroever Koopmanspolder en Vooroever Andijk heeft Provincie Noord Holland voor dit seizoen een permanent negatief zwemadvies uitgevaardigd. Andere officiële zwemlocaties in West Friesland zijn veilig verklaard.

Dat meldt de provincie in een nieuwsbrief. Van alle officiële zwemplekken worden ook dit jaar de veiligheid en waterkwaliteit regelmatig gecontroleerd. Er wordt met name gecontroleerd op schadelijke blauwalgen, parasieten en bacteriën.

Met een nieuw zwemseizoen voor de deur is het raadzaam regelmatig de website www.zwemwater.nl te checken, waar je ook die handige app kunt downloaden die je up to date houdt. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?