17 C
Medemblik
30 september 2020 16:44
Medemblik Actueel.

Andijkse Ineke Ruiter gaat naar Oeganda met ‘Art For All’

Andijk -De Andijkse Ineke Ruiter vertrekt 2 mei voor ruim 3 weken naar Oeganda om in een kindertehuis waar meer dan 170 weggegooide, achtergelaten en mishandelde kinderen wonen te bezoeken.

Ineke zegt hierover: “Deze kinderen uit de armste families krijgen hier gratis onderwijs en de kliniek biedt goede en betaalbare gezondheidszorg aan. De teamleden van Art for All stellen zich niet op als therapeuten, maar weten dat de specifieke dingen die ze met de kinderen doen heel therapeutisch kunnen werken.”

Ineke Ruiter wil samen met haar reisgenoten op een creative manier activiteiten ontplooien met de kinderen en via een blog is dit ook online te volgen. Als Ineke weer terug is in Nederland zal zij een aantal workshops gaan geven en vertellen over haar ervaringen opgedaan in Oeganda.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?