10.6 C
Medemblik
28 mei 2020 06:24
Medemblik Actueel.

Amsterdam trekt vergunning 100%NL in, Band uit Wognum baalt stevig

Wognum – De band Van Huys Uit had enorm uitgekeken naar hun optreden op het Koningsfeest van 100% NL. Het zou hun grootste optreden tot nog toe zijn. Tot de gemeente Amsterdam de vergunning voor het festival introk.

“Enorm balen, we hadden hier voor 10.000 man kunnen staan”, treurt zanger Angelo Nannings uit Wognum. “We hadden al onze eigen nummers kunnen laten horen.”

Naast het eigen werk was de band ook van plan op te treden met Xander de Buisonje en Wolter Kroes. Dat gaat nu allemaal niet door. “Maar we hebben goede contacten opgedaan. Hopelijk komt er binnenkort weer een nieuwe kans om voor z’n groot publiek te spelen.”
 
Nu de mannen vrij zijn, hebben ze plots vrij. “Komen jullie een kopje thee doen bij mij?”, oppert toetsenist Pim Kamp

Reageren via facebook