14.3 C
Medemblik
27 september 2020 06:23
Medemblik Actueel.

Lezing Tini Worp – op naar een bewuster leven.

Medemblik – Wil je bewuster leven?  Stoppen met de huidige ongezonde ratrace? Wat is eigenlijk bewustwording? En is dat hetzelfde als zingeving? Hoe doorbreek je de cirkel voor jezelf? Tini Worp begon deze zoektocht nadat ze een burn-out kreeg. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van het opbranden, leerde ze veel over het leven. 

Het westerse leven is eigenlijk een constante race geworden om aan opgelegde normen en waarden te kunnen blijven voldoen. Vorig jaar liep zij bijna 800 km naar Santiago de Compostela en dit was een kroon op haar groeiproces. Ook vorig jaar bracht ze haar boek ‘Stress en burn-out’ uit, omdat ze wil dat iedereen in korte tijd kan kennisnemen van wat er gebeurt als je jezelf kwijt bent geraakt.

Velen hebben angst voor het verlies van hun baan. Ook velen zoeken goedkeuring van anderen en voldoen aan een soort ideaal rol van zichzelf. Hierdoor raak je jezelf kwijt. Dan brand je letterlijk op.

Eigen verantwoordelijkheid nemen in je leven, stilstaan bij wat er gebeurt en waar je mee bezig bent. Maar dat kan alleen met kennis over hoe jij en de wereld in elkaar zitten.

De rode draad in deze lezing is wat je zelf kunt doen. Hoe neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. In deze interactieve lezing staan we hierbij stil en krijg je praktische handvatten die je morgen al zelf kunt toepassen.

  • Toegangsprijs € 10,–
  • Wanneer: woensdag 11 mei 19.30-22.00 uur
  • Locatie: Dorpshuis ‘De Onderdijk’ Sportlaan 10 Onderdijk
  • Toegangsprijs € 10,–
  • Aanmelden: stuur een mail naar lezing@ziggo.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?