25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 21:08
Medemblik Actueel.

Plantjesmarkt Meelmolen de Herder Medemblik

Medemblik – Op zaterdag 30 april a.s. wordt er weer bij meelmolen de Herder de jaarlijkse Plantjesmarkt georganiseerd. Deze markt is een ideale plek voor tuinliefhebbers om nieuwe planten aan te schaffen. Maar ook voor diegene die op zondag 8 mei hun moeder wilt verrassen met een fleurig en kleurig cadeau! 

Er is keuze uit een ongekend groot assortiment plantjes die rechtstreeks bij de kweker vandaan komen. De Plantjesmarkt biedt ruime keuze uit eenjarige zomerbloeiers in prachtige kleuren en tegen lage prijzen. Van perkplanten, vaste planten en kuipplanten tot plantjes voor terras en balkon die als fleurige blikvangers dienen.

Natuurlijk is het naastgelegen Poorthuisje ook open voor wie trek krijgt in een heerlijk kopje koffie met eigengemaakt appelgebak of het eigen biertje van de molen: klap van de Herder! Voor de grotere trek is de bekende pannenkoekenbakker weer van de partij die van eigen meel weer de lekkerste pannenkoeken bakt!

U bent welkom op de Westerdijk 3 te Medemblik van 11.00 tot 16.00 uur.

Reageren via facebook