14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 14:27
Medemblik Actueel.

Geen afvalinzameling op Koningsdag en hemelvaartsdag

Medemblik – Op Koningsdag (woensdag 27 april) en Hemelvaartsdag (donderdag 5 mei) zamelt HVC geen afval in, ook het afvalbrengstation is gesloten. Kijk in de afvalkalender of op de afval app om te zien wanneer HVC uw afval wel inzamelt.

Afvalkalender: online en als gratis app

Op de website van hvc groep vindt u de online afvalkalender. Met uw postcode en huisnummer krijgt u een persoonlijk overzicht van de inzameldagen. Ook kunt u de gratis HVC afval-app downloaden. Op uw smartphone kunt u dan een melding ontvangen over welke afvalsoort die dag wordt opgehaald. Dit is handig rond feestdagen, het kan dan voorkomen dat uw bak op een andere dag wordt geleegd dan gebruikelijk. De HVC Afval-app is te vinden in de App Store (iOS) en in Google Play (Android).

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?