Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl
Evenementen

Fotoverslag Prominenten playbackshow Medemblik

MEDEMBLIK – Vrijdagavond was het dan na een jaar oefenen,kelen smeren, muziek uitzoeken, weer de kelen smeren en nog uren oefenen, kon de Prominenten playbackshow beginnen. Voor een afgeladen volle feesttent wisten de deelnemers het publiek regelmatig van de stoel te krijgen om mee te swingen, om na afloop een daverend applaus te richting de deelnemers te sturen.

Onze fotograaf Pascal van As was natuurlijk ook weer aanwezig, niet als deelnemer maar om het evenement op de gevoelige plaat vast te leggen. Wilt u de slideshow niet afwachten klik dan gewoon op de foto dan ziet u een totaaloverzicht van alle foto’s, en zoals altijd, foto’s nabestellen kan via www.pascalvanas.nl

foto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nl

Reageren via facebook