Kom ook naar de Twinkle Stars Vet Coole Sintshow!

MEDEMBLIK – De cijfers liegen er niet om. Tegenwoordig leeft in Nederland maar liefst één op de acht kinderen onder de armoede grens. Dat levert in hun jonge leventjes vele problemen op. Zo ook in de decembermaand. Want voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben, is het niet vanzelfsprekend dat Sinterklaas Kapoentje iets in hun schoentje stopt. Stichting Twinkle Stars maakt zich sterk voor deze kinderen en hun families, om ook hen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bezorgen.

Vet Coole Sintshow
Zo kunnen zij hun hartjes vol van verwachting laten kloppen tijdens de Vet Coole Sintshow op woensdagmiddag 16 november aanstaande! Coolste Piet van Nederland Diego, dé leukste kinderentertainer Bart Juwett, ontelbaar veel andere lieve Zwarte Pieten en natuurlijk Sinterklaas presenteren samen deze doldwaze show vol grappen en grollen. Tijdens dit grootse spektakel klimt Diego op het podium en zingt hij zijn bekende én zijn nieuwste liedjes. Dat wordt meezingen en swingen geblazen! Ook zijn er volop andere te gekke activiteiten, waaronder: een echt Pietenparcours, knutselen, dansen en met schmink kun je je in je favoriete sprookjesfiguur laten omtoveren. Natuurlijk ontbreken ook de pepernoten, limonade en ander lekkers niet aan deze fijne middag. Kortom: een feest waar ieder kind bij wil zijn!

Gratis entree voor Twinkle gezinnen
Voor gezinnen die bij Twinkle Stars zijn aangesloten, is de entree voor de Vet Coole Sintshow gratis! U kunt zich tot 15 november aanstaande aanmelden via www.stichtingtwinklestars.nl. Hier vindt u ook de voorwaarden. Tevens kunnen gezinnen in een moeilijke financiële situatie zich hier inschrijven voor ‘Het Ultieme 5 december Gevoel’ dat garant staat voor mooie cadeautjes tijdens Pakjesavond! Naast West-Friesland, Heerhugowaard, Alkmaar en Heiloo, heeft de stichting sinds kort het gebied uitgebreid voor gezinnen uit Hollands Kroon.

Kaartverkoop
Uiteraard zijn ook kinderen en hun ouders uit gezinnen bij wie het financieel wél voor de wind gaat, van harte welkom bij de Vet Coole Sintshow! Zij kunnen via de onlinemogelijkheden op www.stichtingtwinklestars.nl hun entreekaarten bestellen. De opbrengst van de kaartverkoop komt volledig ten bate aan de activiteiten van Stichting Twinkle Stars. Voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt de entree €8, -. Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar kost een kaartje €6,50. Koop tijdig uw kaartjes, want de Vet Coole Sintshow is razend populair!

Hulp gezocht!
Wilt u op welke wijze dan ook bijdragen aan één van de activiteiten van Stichting Twinkle Stars? Vrijwilligers, sponsors en donateurs zijn uiteraard van harte welkom! Op www.stichtingtwinklestars.nl vindt u alle informatie over de stichting. Ook kunt u contact opnemen met Fleur Neefjes via telefoonnummer: 06 – 114 58 124. Alvast onze hartelijke dank voor uw hulp!

Volg Stichting Twinkle Stars ook op Facebook!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.