Medemblik Actueel.

Rechtbank

Rechter wil verhoor getuigen bij poging doodslag Wervershoof

Wervershoof – De rechter van de rechtbank in Alkmaar heeft donderdag de zaak tegen de 19-jarige Tom S. uit Hoorn voorlopig aangehouden omdat hij een drietal getuigen waaronder de (ex) vriendin van de jongen wil verhoren.

Alles speelde zich af op 1 november 2015 ’s avonds in Wervershoof waar de jongen met zijn (ex)vriendin had afgesproken om haar te komen ophalen omdat zij die avond bij hem zou blijven. In de straat aangekomen stormde volgens de jongen ineens 4 of 5 jongens naar buiten die om zijn auto heen gingen staan waardoor hij zich zo bedreigd voelde dat hij wegreed. Aan het einde van de straat keerde Tom S. om met zeker 40km/u richting de groep jongens te rijden. Bij deze actie raakte 1 van de jongens met zijn pols de rechterspiegel van S. zijn auto waardoor deze een gebroken pols opliep.

De rechter vond het verhaal van de getuigen te ver afwijken van wat de S. vertelde waardoor hij zaak schorste om op een latere datum verder te gaan waarbij er 3 getuigen aanwezig moeten zijn, dit zijn het slachtoffer die de gebroken pols opliep, een ander meisje die een groot deel heeft zien gebeuren en de (ex)vriendin van de jongen.

Reageren via facebook