7.2 C
Medemblik
27 november 2020 17:46
Medemblik Actueel.

Wognum Nicols E2 en D1 naar KNVB districtsjeugdkampioenschap

Wognum – Wognum Nicols E2 en D1 zijn uitgenodigd voor het KNVB Districtsjeugdkampioenschap! Een hele eer omdat voor de KNVB Districtsjeugdkampioenschappen teams alleen mogen meedoen op uitnodiging, en dit gebeurt op basis van de resultaten in de najaar- en/of voorjaarreeks.  Deze felbegeerde titel wil elk team natuurlijk graag in zijn bezit hebben aan het einde van het seizoen.

De Districtsjeugdkampioenschappen West I zijn voor de teams, spelers, coaches en supporters elk jaar weer een spannende dag, waar elk team zich als beste team van West I kan kronen in zijn categorie. Er zullen dan ook veel spannende wedstrijden plaats vinden, waarbij elke wedstrijd een finale zal zijn.

Het Districtsjeugdkampioenschap zaalvoetbal van West I wordt gehouden op zondag 17 april a.s. in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. Voor de E en D pupillen 1e klasse wordt het programma in de ochtend gehouden.

Naast het kampioenschap in de 1e klasse worden ook de finales van de topklasse A, B en C junioren en D pupillen op deze dag gehouden. Het programma wordt binnenkort door de KNVB bekend gemaakt.

Reageren via facebook