13.1 C
Medemblik
10 juli 2020 08:13
Medemblik Actueel.

Glitter en glamour in Medemblik

Medemblik – Op zondag 10 april is het al weer zo ver: Dan vindt in Medemblik de Tour de Bubbels plaats! De TdB betekent een glamoureze tocht langs 5 exclusieve restaurants, met glaasjes bubbels, heerlijke amuses en workshops.  Waan je in Hollywood en laat je vervoeren door de pink limousine! Kortom: een supergezellige middag voor jou en je vriendinnen!

De deelnemende restaurants zijn Portugees restaurant Costa’s, Brasserie De Twee Schouwtjes, Grand Café ’t Hof van Medemblick, Grandcafé Locals en Rumours. In ieder restaurant wordt een bubbel uit een andere streek geschonken. Op vertoon van de speciale TdB membercard, heb je recht op een gratis amuse en toegang tot de pink limo.

Lees ook: Groot mysterie treft Medemblik. Overal juwelen achtergelaten

De membercard kun je voor €5,- aanschaffen bij Locals Grand Café. Indien je alle restaurants hebt bezocht, maak je kans op een glamourpakket

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?