14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 12:35
Medemblik Actueel.

Inschrijven voor Kinder Spel & Bouw 2016 staat er weer aan te komen

Abbekerk – Het huttenbouwproject Kinder Spel & Bouw vindt dit jaar voor de 18e keer plaats tijden het Hemelvaartsweekend (5 mei t/m 8 mei). Jaarlijks komen zo’n 275 basisschoolkinderen uit Abbekerk, Lambertschaag, Hauwert, Midwoud, Oostwoud, Twisk en Opperdoes naar de ijsbaan in Abbekerk om hun mooiste hutten te bouwen.

Het weekend wordt feestelijk afgesloten met de fakkeloptocht en slapen in de zelfgemaakte hut. Ook dit jaar mogen de oudste kleuters komen sfeerproeven op het terrein. Zij timmeren een aantel uurtjes mee om op deze manier kennis te maken met het project.

Een groep van ca. 80 vrijwilligers zet zich met veel enthousiasme in om dit weekend te laten slagen; ze helpen bij de bouw, verzorgen de catering voor vrijwilligers en bezetten de EHBO-post. Komt u een kijkje nemen op zaterdagavond om 20.00 uur?

LET OP: Het inschrijfpunt in Twisk is komen te vervallen, u kunt nog wel gebruik maken van de overgebleven inschrijfpunten! Klik hier om het inschrijfformulier met alle informatie te downloaden!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?