Minister Blok komt zelf tekenen voor overdacht Kasteel Radboud

Medemblik – Aanstaande vrijdag 15 januari is het dan zover. Het kasteel gaat dan officieel over van het rijk naar de NMO (Nederlandse Monumenten Organisatie) en Minister Blok komt hoogst persoonlijk zijn handtekening onder de overdracht plaatsen.

Peter Botman: “een hele eer dat de minister persoonlijk de papieren komt ondertekenen, en wij zullen dan ook zeker de minister een rondleiding door het kasteel geven en hem wijzen op de problemen die het kasteel heeft op financieel gebied.”

Het is nu afwachten wat de NMO gaat doen met de plannen die Botman en de medewerkers van het kasteel hebben ingediend om van het kasteel weer een winstgevend object te maken. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.