14.4 C
Medemblik
22 oktober 2020 15:08
Medemblik Actueel.

Gelijkspel en verlies handbalmeiden Tabor College

Nibbixwoud – Na de winst van afgelopen zaterdag op Quatar moesten de meiden van het Tabor College gisteren vol aan de bak tegen 2 veel sterkere tegenstanders dan Quatar. Frankrijk en Hongarije stonden op het programma.

De meiden van Hongarije bleken ’s ochtends een maatje te groot te zijn voor de handbalmeiden uit West-Friesland, er werd verlopen met 32-17, een wel wat geflatteerde uitslag want ze speelden heel erg goed maar Hongarije was gewoon beter.

’s Middagds stond Frankrijk op het programma, ook bij uitstek een handbalnatie en dus een zeer geduchte tegenstanders. En ze hebben gevochten voor wat ze waard waren de handbalmeiden. Vrijwel de gehele wedstrijd keken ze tegen een achterstand aan en pas vlak voor het einde wisten ze de achterstand om te zetten in een gelijkspel. 14-14..

 

Reageren via facebook