Leerlingen Oscar Romero Hoorn vertroetelen bewoners Valbrug/St. Maartenshof Medemblik

Medemblik – In de watten zijn ze gelegd door de leerlingen van de Oscar Romere scholengemeenschap uit Hoorn. De bewoners van de Valbrug in Medemblik genoten zichtbaar van alle aandacht en verwennerijen die zij kregen.

Een heerlijke Happy Hight Tea stond op de bewoners te wachten die door de leerlingen van de Oscar Romero als professionele obers en serveersters werd verzorgd. Heerlijk zelf gemaakte hapjes en lekker gebak dat werd geschonken door Restaurant Gewoon Lekker uit Hoorn en overheerlijke verse sinaasappelsap wat werd aangeboden door Deen Supermarkten.

Alles komt voort uit NL Doet dat vandaag ook in onze regio werd gehouden en samen met het Oranje Fonds werd de Happy High Tea mogelijk gemaakt.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.