Andijkse tiener Sara Dol verovert Youtube & Musical.ly

Andijk – Samen met 1 van haar vriendinnen is Andijkse Sara Dol(14) druk bezig Youtube te veroveren. Met haar zelfgemaakte filmpjes laat zij zien een rasartieste te zijn en het nog ver kan gaan schoppen..

1,5 miljoen likes
Nog maar 10 weken geleden zette Sara haar eerste zelfgemaakte filmpje op de app van musical.ly. Ze begon met vijf fans, maar in korte tijd is dat al uitgegroeid tot meer dan 100.000 mensen. Daarnaast zijn haar filmpjes door meer dan 1,5 miljoen mensen geliked. Sara legt uit wat ze precies doet: “Op de app kun je fragmenten van populaire liedjes en video’s playbacken. Ik geef er een eigen draai aan met special effects.” Extra bijzonder is dat Sara het allemaal zelf doet: van bedenken en filmen, tot het toevoegen van de special effects. Sara: “Hoe ik het precies doe, vertel ik niet, want ik blijf graag origineel!,” zegt Sara tegen de verslaggever van De Andijker.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.