20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 19:30
Medemblik Actueel.

Interview Pieter Ratten als ‘starter v/d week’ bij Westfriesland in Bedrijf

Medemblik – De website voor dé Westfriese ondernemer , Westfriesland in Bedrijf, heeft met ingang van deze maand een nieuw item genaamd ‘Starter van de Week’.  En Medemblikker Pieter Ratten mocht als eerste de aftrap verzorgen. In het radioprogramma van Westfriesland in Bedrijf op RTV Hoorn elke zaterdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur werd Pieter Ratten zes vragen voorgelegd over wie hij is en wat zijn bedrijf voor werkzaamheden doet.

ZES VRAGEN

1.Wanneer ben je begonnen met Pieter-Sound-Light? “1 Januari 2009”

2.Wat doet Pieter Sound Light precies? “Ik verzorgt het licht en geluid op festivals, theatertours, bedrijfsevenementen en pandtours door heel Nederland en soms daar buiten.”

3.Wie zijn de ondernemers in het bedrijf? “Ik ben zelfstandige, maar veel met een vaste ploeg zelfstandig ondernemers.”

4.Wat maakt jouw product of dienst anders dan de anderen in je vakgebied? En waarom kiezen ze voor jou? “Wij leveren 24 uurs kwaliteit. Ze mogen mij altijd bellen. ‘The show must go on’ dus ik zorgt ervoor dat er altijd een oplossing komt. Persoonlijk contact en denken in oplossingen.”

5.Wat zijn je groei ambities waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? “Ik wil graag uitbreiden naar het midden van Nederland. Volgend jaar heb ik in ieder geval een paar evenementen in het zuiden van Nederland gedaan. Over 5 jaar heb ik een aparte locatie in het zuiden en ben ik er veel vaker te vinden.”

6.Welke ondernemers advies of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? “Stel een doel en blijf daar bij. Sta achter je product of dienst.

Foto voorpagina  Guillaume Groen Fotografie

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?