Medemblik Actueel.

Medemblik

Medemblik schuift herindeling Compagniesingel Medemblik weer voor zich uit.

[adrotate group="2"]

Medemblik – Was er eerst nog sprake dat de Compagniesingel in Medemblik in het eerste helft van 2016 grondig op de schop zou gaan vanwege de matige kwaliteit van het straatwerk en het terugplanten van nieuwe bomen, vandaag werd duidelijk dat dit alweer naar op zijn vroegst in het vierde kwartaal van dit jaar zal gaan gebeuren.

De gemeente is zich er van bewust dat de Compagniesingel nodig aan een make-over toe is een plan van aanpak gemaakt en bij de Provincie Noord-Holland subsidie aangevraagd om de plannen te kunnen uitvoeren.

Opvallend is dat nu al de zoveelste keer is dat de gemeente de aanpak van de Compagniesingel voor zich uitschuift. De eerste planning stamt uit 2014, waarbij ook 24 Esdoorns zouden worden gepland, later werd dit al vooruit geschoven naar 2015 om dan pas in het vierde kwartaal van 2016 als streefdatum te hebben. En het is nog maar de vraag of dit ook wordt gehaald.

Reageren via facebook