Medemblik Actueel.

Bedrijven

OVW Café Wervershoof: presentatie Snackerie ‘t Zonnetje

Wervershoof – Snackerie ’t Zonnetje presenteert tijdens het OVW Café van 10 maart in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof. Eigenaar Arjan Hoogland vertelt over zijn onderneming die inmiddels 10 jaar bestaat: ‘Eten is een beleving, ook in de snackbar.’ Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Al op zijn achtste wist hij het: ik ga in de horeca. Arjan Hoogland (35) volgde de hotelschool, werkte in zijn vrije tijd in de cafetaria van zijn oom en tante en liep stage bij la Mère Anne in Oudendijk. Daar besloot hij zelfstandig ondernemer te worden. Sinds 2006 runt hij Snackerie ’t Zonnetje aan de Dorpsstraat. Tien jaar later maakt hij de balans op, blikt hij tevreden terug en kijkt hij vol vertrouwen naar de toekomst.

Snackerie ’t Zonnetje is bekend en geliefd in Wervershoof en de wijde omgeving. Op 24 juli 2006 nam Arjan Hoogland de cafetaria over samen met zijn oom en tante. Sinds vijf jaar runt hij de zaak alleen, samen met een sterk team aan medewerkers.

Gast is koning

‘De gast is koning, maar ik maak de keuzes. Geld is daarbij nooit de belangrijkste drijfveer. Ik luister naar de klant, spar met collega’s en vaar dan mijn eigen koers’, aldus Arjan. Zijn ondernemerskracht schuilt in het dicht bij zichzelf blijven. Niet gehinderd door negatieve geluiden, ontwikkelt hij zijn bedrijf en zijn onderneming nog elke dag. ‘Mijn hoofd is net een flipperkast, boordevol plannen.’

Toekomstplannen

Arjan onderzoekt kansen voor de toekomst. Verbouwen, online bestellen, afhaal versus restaurant, gezond versus lekker. De mogelijkheden zijn eindeloos. ‘Systemen zijn belangrijk. Details in de routing en de mise en place. We innoveren om sneller en efficiënter te werken, maar altijd in dienst van de klant. Want het contact met gasten maakt nu net het verschil. Ja, we verkopen snacks, maar juist in dit segment zoek ik voortdurend naar de meerwaarde. Eten is een beleving, ook in de snackbar.’

Kom naar het OVW Café op 10 maart vanaf 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd in de OVW of het onderwerp van de presentatie? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Café Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, 1693 AK Wervershoof
Meer informatie:
www.ovw.nl 

Reageer op dit onderwerp