Medemblik Actueel.

Bedrijven

Drogisterij Jong erg blij met meeleven na faillissement DA.

Medemblik – Raymond en Rianne Kaandorp van Drogisterij Jong in Medemblik moesten even 2x slikken toen zij vernomen dat Drogisterij groothandel DA failliet was verklaard.

Maar Raymond en Rianne Kaandorp hebben niet stilgezeten, zij hadden al een 2e groothandel, de firma Mosadex, een groothandel in farmaceutische produkten en onderdeel van Holland Pharma, en toen duidelijk werd dat Holland Pharma het failliete DA zou gaan overnemen zag de toekomst er weer zonnig uit.

Raymond zegt: ,,De nieuwe directie is op dit moment druk bezig om nieuwe plannen te maken voor de toekomst.Er is zelfs sprake van dat Mosadex een tweede groothandel voor zelfstandige drogisten overneemt , en dan komt er een prachtig samenwerkingsverbond van alle zelfstandige drogisten in Nederland . Dit stemt ons zeer positief en geeft ons vertrouwen voor de toekomst. Wij hebben gemerkt dat er heel veel klanten met ons meeleven dmv. lieve woorden,kaartjes,berichtjes,bloemen en zelfs lekkers voor bij de koffie. Dit heeft ons heel goed gedaan. Inmiddels hebben we gewoon weer een folder met scherpe acties,ook komen de eerste nieuwe geuren van 2016 weer binnen.

Raymond Kaandorp wil er tevens nog even duidelijk op benadrukken dat er Drogisterij Jong niets is veranderd mbt. cadeaubonnen, klantenkaarten etc, “Wij gaan daar gewoon meedoor,” zegt Kaandorp.

Reageren via facebook