Medemblik Actueel.

Maaltijd met ’n mening in de Boekenweek

Wognum – Op woensdagavond 16 maart, midden in de Boekenweek, wordt er in restaurant ’t Raethuys in Wognum weer een ‘maaltijd met ’n mening’ georganiseerd. Dat houdt in van 18 tot 21 uur eten en praten naar aanleiding van het boekenweekthema. Dit jaar is dat onze relatie met Duitsland, onder de noemer Was ich noch zu sagen hätte.

Accordeonist en zanger Wil Luiken brengt Duitse liederen ten gehore. Daarna verwoorden zes mensen in columnvorm hun gedachten over ons buurland. Rein Wagenaar bijvoorbeeld, omdat hij sinds enkele jaren in Duitsland woont. Of Erna Peereboom, die filosofeert over ‘Duitsland, waarom niet?’. Of Angelien Koopman-Peerdeman, zij vertelt over het agrarisch bedrijf dat zij en haar man hebben in voormalig Oost-Duitsland. Natuurlijk heeft het driegangenmenu een Duits tintje.

De avond kost 25 euro exclusief drank, op de avond zelf te voldoen.
Opgave bij ds. Hester Smits, hestersmits@ziggo.nl of 0229-573845.

  • Maaltijd met ’n mening
  • Thema: Duitsland
  • Woensdag 16 maart, 18-21 uur
  • Restaurant ’t Raethuys, Raadhuisstraat, Wognum

Reageren via facebook