Rommelmarkten in de gemeente Medemblik

Rommelmarkt in Het Witte Kerkje van Abbekerk

Abbekerk – Voor de vijfde keer organiseren we  op 19 maart van 10.00 uur tot 14.00 uur een rommelmarkt in het “Witte Kerkje”. De opbrengst wordt gebruikt voor klein onderhoud aan de kerk en aan ’t ABBE-huisje. Het wordt weer een gezellige markt in een eeuwenoud gebouw. Dat gebouw staat stampvol met leuke koopjes tegen schappelijke prijzen. Het is lekker warm en  u kunt een “koppie” doen. We vragen €1,- entree inclusief koffie/thee.

Daarom: kom allemaal even naar deze markt in  Het Witte Kerkje, Dorpsstraat 40-42, 1657 AC in Abbekerk.  Op donderdag, 17 maart is er gelegenheid om spullen( o.a.graag boeken) af te geven bij de kerk van 19.00-20.00

Op vrijdag, 18 maart kunt u ook terecht tussen 13.30 – 15.30  contactpersoon: Anne de Bruin-v.d.Graaf 0229582415 annedebruin@simpc.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.