0.5 C
Medemblik
17 januari 2021 05:29
Medemblik Actueel.

Ben Saunders moest zich weer verantwoorden bij de rechter

Alkmaar – Ben Saunders moest zich vandaag wederom verantwoorden voor de rechter van de rechtbank in Alkmaar. Ben Saunders moest voorkomen omdat hij op 5 oktober 2014 in Landsmeer een auto en een scooter zou hebben beschadigd.

Saunders werd in die nacht uit een café gezet omdat hij straalbezopen zou zijn geweest en zich agressief gedroeg. Buiten gekomen ging Saunders helemaal door het lint en sloeg op de achterruit van een Opel Corsa waarna hij de spiegel van de auto kapot sloeg. Direct daarna schopte hij een scooter omver waardoor ook deze schade opliep.

De Officier van Justitie eiste 350 euro boete waarbij zij de vorige veroordeling van Saunders een week geleden niet mee liet wegen. 

De rechter ging hier niet in mee en liet wel de veroordeling meewegen en ook dat Ben Saunders zich niet liet zien, volgens zijn advocaat de schuld van alle media-aandacht, veroordeelde de rechter Ben Saunders tot een voorwaarlijke boete van 350 euro met een proeftijd van 2 jaar en het betalen van de schade aan beide voertuigen.

Reageren via facebook