DuxSport Racing Team pakt zege in Evergem België

Medemblik – Afgelopen weekend was Evergem, in België, het strijdtoneel van de tweedaagse internationale indoorwedstrijd. Namens het DuxSport Racing Team reden, Tibo Vanhove, Jens de Prins en Indra Medard.

Indra Medrard won het eindklassement over vier afstanden en pakt daarmee de eerste overwinning van het team, achter Indra eindigde Tibo Vanhove als tweede. Jens de Prins, de junior B van de ploeg, reed tussen de junioren en senioren naar een vierde plek in het eindklassement.

Het team belegd aankomende paasweekend een trainingsstage in Geisingen, waar de rijders van DuxSport Racing Team mee mogen trainen met de leden van skeelerclub Radboud.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.