Handbalsters Commandeur/VVW E3 zaalkampioen!!

Wervershoof – Het is een mooi stel: de meiden van Commandeur/VVW E3 vormen een prachtig team. Een groep die, samen met de coaches Karin en Sandra, altijd veel plezier hebben in en buiten het veld.

Dat zorgt dan meteen voor mooie wedstrijden. In de eerste helft van het buitenseizoen zorgde dat al voor mooie potjes handbal en goede resultaten. In de zaal zijn ze echter helemaal ongenaakbaar. Wekelijks krijgen de tegenstanders meer dan 20 doelpunten om de oren en is de verdediging van de E3 nauwelijks te passeren. Door al deze mooie resultaten konden de meiden dus een aantal wedstrijden voor het einde van de competitie al kampioen worden in de wedstrijd tegen “concurrent” Hauwert. Daar wisten de meiden zelf niets van. Aan de afgeladen tribune was echter wel te zien dat het om de topper in deze klasse ging. Ouders, broertjes, zusjes opa’s en oma’s, alles van beide teams was aanwezig om te genieten van een prachtige wedstrijd.

Het was een mooie wedstrijd waarin de meiden bijna de hele tijd voor stonden en waar aan beide kanten mooie acties en prachtige doelpunten te zien waren. Toen de meiden, na afloop van de 23-18 zege, hoorden dat ze kampioen waren kon het feest natuurlijk losbarsten. Na het uitdelen van de bloemen, de oorkonde, wat lekkers en het maken van heel veel foto’s werd het feestje natuurlijk nog even in de kleedkamer gevierd. Aangezien er geen bad is in de Dars nog maar even met de kleding en de kinderchampagne onder de douche!

De meiden spelen nog een paar keer binnen en dan natuurlijk nog de tweede helft van de buitencompetitie. Er zijn dus nog genoeg kansen om deze prachtige ploeg nog een paar keer aan het werk te zien.

Op de foto: Achterste rij v.l.n.r.: Sandra, Merel, Charissa, Beau, Faye, Lieke, Karin Voorste rij v.l.n.r.: Tessa, Lola, Maud

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.