Doe mee met Omloop van Noord-Holland

Fietsseizoen Tourclub Wognum is weer begonnen

Wognum – Bij Tourclub Wognum gaat het fietsseizoen 2016 van start. Dit jaar viert de club het veertigjarig bestaan onder meer met een jubileumtocht op 29 mei. Zondag 6 maart vindt de openingstocht plaats, met afstanden van veertig en tachtig kilometer. Om 09.00 uur is de start bij sv Spartanen aan de Sportlaan 19 in Wognum.

Traditioneel trakteert de organisatie de fietsers voorafgaand aan deze eerste tocht op een kop koffie. Vanaf 08.30 uur staat de kantinedeur open. De openingsrit is een groepstocht. Daarbij wordt in groepsverband achter voorrijders gefietst. Zo nodig wordt de groep gesplitst en de snelheid aangepast aan het niveau van de deelnemers. Kijk voor het jaarprogramma op www.tourclubwognum.nl

Tourclub Wognum is de ideale vereniging voor iedereen uit de regio Medemblik, Opmeer, Hoorn en Koggenland, die graag fietst en van gezelligheid houdt. Tijdens het fietsseizoen worden diverse tochten vanaf veertig kilometer georganiseerd. Een keertje meefietsen om kennis te maken met de vereniging kan altijd. Lid worden kost € 46,- per jaar; leden van de tourclub zijn automatisch lid van de NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie). Dat houdt onder meer in dat men zowel tijdens clubtochten als individuele ritten verzekerd is.

Meer weten? Kijk op www.tourclubwognum.nl of bel secretaris Wim Broekhuizen via 0229-572159. Mailen kan ook, via broekhuizen@multiweb.nl.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.