Medemblik Actueel.

Evenementen

Vakantiespelen Dijkgatbos

Regionieuws – De aanmelding voor de Vakantiespelen in de zomervakantie 2016 is weer geopend. Kinderen kunnen aangemeld worden via www.stichtingvakantiespelen.nl of via het aanmeldformulier uit de folder. Er is geen wachtlijst en geen inschrijfavond, alle kinderen kunnen gegarandeerd meedoen in de leukste week van het jaar.

Hieronder een overzicht van wanneer welke woonplaats meedoet:

  • Week 30 (25, 26, 28 en 29 juli): Aartswoud, Gouwe, Hensbroek, Hoogwoud, Middenmeer, Obdam, Opmeer, Spanbroek, Wadway, Wieringerwerf, Wogmeer, Zandwerven en Zuidermeer.
  • Week 31(1, 2, 4 en 5 augustus): Abbekerk, Avenhorn, Benningbroek, De Goorn, De Weere, Hauwert, Kreileroord, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Oostmijzen, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Slootdorp, Twisk, Ursem en Zwaagdijk-West.
  • Week 32 (8, 9, 11 en 12 augustus): Blokdijk, Bovenkarspel, De Haukes, Den Oever, Grootebroek, Hem, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Lutjebroek, Oosterland, Oosterleek, Schellinkhout, Stroe, Venhuizen, Westerklief, Westerland, Westwoud, Wijdenes en Wognum
  • Week 33 (15, 16, 18 en 19 augustus): Andijk, Barsingerhorn, Berkhout, Bobeldijk, Enkhuizen, Grosthuizen, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterdijk, Oudendijk, Oude Niedorp, Scharwoude, Spierdijk, ’t Veld, Wervershoof, Winkel en Zwaagdijk-Oost.

Kijk voor meer informatie en het aanmelden op: www.stichtingvakantiespelen.nl.

Reageren via facebook