McDonalds Hoorn gaat op de gezonde toer met een heuze saladebar

Regionieuws – Gek op een salade naast je cheeseburger en kipnuggets, maar hou je niet van tomaat? Dan ben je bij de McDonald’s in Hoorn aan het juiste adres. Daar opende eerder deze week de eerste McDonald’s saladebar ter wereld waar klanten hun portie groenvoer zelf kunnen samenstellen.

Sommige andere vestigingen van de beroemde fastfoodketen hebben al wel een saladebar, maar dan kun je alleen kiezen uit vooraf samengestelde salades, schrijft onze Nieuwspartner WEEFF.

Koffie
De Salad Bar is niet de enige primeur voor het restaurant aan de Kleine Wijzend. Tegelijk met de bakken groenten is een McCafe geïntroduceerd, een hoek waar klanten koffie, thee en zoete lekkernijen als donuts kunnen bestellen, meldt ND

Volgens Robert Leene van McDonald’s zijn er aan de introductie van de Salad Bar en de McCafe ‘maanden van intensieve voorbereiding voorafgegaan’. “Een uniek en ambitieus project en een droom die uitkomt”, schrijft hij op Facebook.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.