11.3 C
Medemblik
28 oktober 2020 13:24
Medemblik Actueel.

Deen is de ‘Supermarkt 2016’ geworden

REGIO – Deen Supermarkten BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Supermarkten. “Deen Supermarkten weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een van de betere supermarkten van Nederland,” aldus de nominatiecommissie.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Deen Supermarkten BV een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “In een markt die continu in beweging is, weet Deen uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor,” meldt onze nieuwspartner Westfriesland in Bedrijf.

 

Reageren via facebook