20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:11
Medemblik Actueel.

Na de bagijnhof krijgt nu het Graaf Florisplein in Medemblik een make-over

Medemblik – Na de opknapbeurt in de bagijnhof waar De Woonschakel prachtige huizen neerzette, krijgt nu het Graaf Florisplein de lang verwachte make-over. Op de plaats waar vroeger de bibliotheek stond verrijzen binnenkort een 20-tal appartementen.

Aannemersbedrijf Kuin B.V gaat de door door de architecten van ME-2 uit Medemblik in eigen beheer realiseren en verhuren. Op de locatie zal een appartementencomplex gerealiseerd worden bestaande uit twee gebouwen. Het ene gebouw staat aan de doorgaande weg en bestaat uit 11 tweekamerappartementen. Het andere gebouw heeft uitzicht over het water en bestaat uit 9 luxe driekamerappartementen.

De tweekamerappartementen zullen een huurprijs hebben tussen de 500 en 600 euro. De driekamerappartementen zullen een huurprijs hebben tussen de 800 en 850 euro. Voor mensen die interesse hebben in het project en op de hoogte gehouden willen worden kunnen zich inschrijven via verhuur@kuinbv.nl.

Reageren via facebook