14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:59
Medemblik Actueel.

Pop-Up restaurant in de Bonifaciuskerk in Medemblik

Medemblik – De 6 culinaire vrienden / ondernemers( Costas, ’t Fortuin, Het Wapen van Medemblik, Het hof van Medemblick, de Twee Schouwtjes en Meijer’s2.0) van het wel bekende Culinair aan de kade dat ieder jaar plaatsvindt tijdens de Westfriese Waterweken in Augustus hebben hun werkveld voor in ieder geval eenmaal naar de Bonifaciuskerk in Medemblik verplaatst. Op 11 maart aanstaande zorgen zij voor een pop-up restaurant met aansluitend dance feest, in de kerk!!

bono appetiteWat is de gedachte vraag ik het zestal, “Culinair aan de kade is een bekend evenement geworden maar ieder jaar kan het weer een enorme spelbreker zijn”. De ondernemers vinden dat zij elkaar goed genoeg kennen, elkaar enorm aanvullen en de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het is tijd voor een winters culinair evenement maar dat is buiten echt te koud en willen zij nu eens afsluiten met een knalfeest.

De locatie is belangrijk en in de Bonifaciuskerk zijn veel dingen mogelijk. Doormiddel van speciaal licht wordt voor een groot gedeelte de sfeer bepaald. Op het podium staat een giga band Soul Societ( lounge muziek) met een DJ Niek Zuidhoff ( komt uit West-friesland maar draait in de hele wereld).

De gasten worden tussen 17.00 uur en 18.00 uur verwacht met een welkomstbubbel, vanaf 18.15 uur begint het 5 gangen Walking dinner. De gasten hoeven niet in rijen te staan, nee alles wordt uitgeserveerd. Er zijn tafels en stoelen om aan te zitten maar dat wil niet iedereen en om de sfeer informeel te houden staan er juist ook statafels om aan te vertoeven. Nog even terug naar het Walking Dinner: Als je nou niet alles lust? Ze kijken mij lachend aan ”Daar houden wij natuurlijk rekening mee, mensen kunnen daar naar informeren en dan kunnen wij aangeven wat ze het beste kunnen doen”.

Vanaf 21.30 uur is het laatste gerecht van het Walking dinner geserveerd en gaat de kerk open voor iedereen die van een after-party houdt! De band Soul Society speelt afwisselend met DJ Niek Zuidhoff tot 00.30 uur . Een lekker swingend einde dus!

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de zes deelnemende horecazaken en kosten € 37.50 per persoon inclusief de Welkomstbubbel. Voor de muziekimpressie, alvast sfeerproeven of kaarten winnen kijk op: facebook.com/culinairaandekade( evenement Bono Apetit).

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?