Weerbericht Medemblik – kans op (natte) sneeuw en het wordt 3 graden

Medemblik – Na de overvloedige zonneschijn van de afgelopen 2 dagen vandaag een dag met overvloedig veel bewolking, bewolking waar zelfs wat (natte) sneeuw uit kan gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een matige wind uit het zuidwesten,4Bft. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 1 graad boven nul maar kan er nog steeds (natte) sneeuw vallen waardoor de kans op gladheid tijdens de zonsopkomst vrijdag groot is.

PL1812

Het weekend lijkt volledig in het water te gaan vallen, zatedag valt de meeste regen, mogelijk 10mm of meer en is ook de temperatuur fors hoger dan vandaag met 10 á 11 graden overdag. De wind is krachtig 6Bft en waait uit het zuidwesten. Ook zondag is het grijs en valt er regen, en met 11 graden is het nog een stukje warmer dan zaterdag. De wind trekt aan naar krachtig tot hard 6 mogelijk 7Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.