12.4 C
Medemblik
15 juli 2020 04:14
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – kans op (natte) sneeuw en het wordt 3 graden

Medemblik – Na de overvloedige zonneschijn van de afgelopen 2 dagen vandaag een dag met overvloedig veel bewolking, bewolking waar zelfs wat (natte) sneeuw uit kan gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een matige wind uit het zuidwesten,4Bft. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 1 graad boven nul maar kan er nog steeds (natte) sneeuw vallen waardoor de kans op gladheid tijdens de zonsopkomst vrijdag groot is.

PL1812Vrijdag is er weer meer ruimte voor de zon en is het ook een stuk warmer dan vandaag met 8 graden in de middag. De wind blijft matig 4Bft en waait nog steeds uit het zuidwesten. In de avond en nacht naar zaterdag trekt de bewolking dicht en draait de wind naar het westen tot zuidwesten en neemt toe tot (vrij)krachtig 5 á 6Bft en gaat het regen.

Het weekend lijkt volledig in het water te gaan vallen, zatedag valt de meeste regen, mogelijk 10mm of meer en is ook de temperatuur fors hoger dan vandaag met 10 á 11 graden overdag. De wind is krachtig 6Bft en waait uit het zuidwesten. Ook zondag is het grijs en valt er regen, en met 11 graden is het nog een stukje warmer dan zaterdag. De wind trekt aan naar krachtig tot hard 6 mogelijk 7Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?