Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: Uitgestrekte wolkenvelden, amper zon

MEDEMBLIK – Vandaag is de opstap naar een paar dagen van temperaturen die 1 á 2 graden boven normaal liggen al lijkt het er vandaag niet veel op door de aanwezige bewolking. In de middag zal de bewolking wel wat dunner worden zodat we een enkele zonnestraal te zien krijgen. De temperatuur loopt op naar een graad of 18 bij een vrij matige wind uit het westen/zuidwesten.

Vrijdag is er veel meer ruimte voor de zon en dat merken we dan ook direct aan de temperatuur, die loopt op naar een graad of 20, lokaal misschien wel 21 graden, bij een vrij matige wind uit het zuiden/zuidwesten.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Zaterdag begint nog mooi met veel ruimte voor de zon maar vanuit het zuidwesten/westen komt er bewolking binnendrijven en in de loop van de middag kan daar een enkel spatje regen uit gaan vallen. Met 19 graden wordt het iets warmer dan normaal voor deze tijd van het jaar. 

Zondag is het weer over met de pret, ’s middags wordt het niet veel warmer dan een graad of 13, de wind draait naar het noorden en neemt iets toe in kracht en er gaan enkele buien vallen.  Na zondag komt er weer een kentering in het weerbeeld, de zon komt terug en de temperatuur kruipt weer richting de 19 á 20 graden.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Reageren via facebook